Premierul Florin Cîțu: Am cerut demiterea lui Vlad Voiculescu și a Andreei Moldovan

Frământări mari în coaliția de guvernare. Un scandal uriaș a izbucnit aseară, după publicarea în Monitorul Oficial a unui document cu noi criterii pentru instituirea carantinei, al cărui autor este secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan.

Se pare că de acest document nu a știut decât ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, premierul Florin Cîțu nefiind informat, ceea ce a dus la cererea premierului de demitere a lui Vlad Voiculescu și a Andreei Moldovan de la conducerea Ministerului Sănătății, adresată președintelui Klaus Iohannis.

Florin Cîţu

” Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *