Premii în Vouchere de cumpărături de la magazinul de covoare, perdele și accesorii de interior Ayda!

Întrebarea zilei te invită la dezbatere!

IA ATITUDINE!

– Cat de curat este aerul în municipiul și județul Giurgiu?

Răspunde la acest articol cu “ particip” , spuneți și tu părerea în comment la acest articol , apoi dă like și distribuire acestui material publicitar al www.giurgiu-tribune.ro . Urmărește extragerea pe LIVE Televiziunea Giurgiu Tribune, distribuie și află cine este câștigătorul zilei!

Noi iți notăm numele sau nickname-ul și îl inscriem în concurs . Magazinul de perdele, covoare si accesorii de interior, Ayda premiază apoi caștigătorul zilei cu un voucher în valoare de 100 de lei , în cadrul emisiunii Breaking News difuzată zilnic, LIVE , de luni până vineri de la ora 17.00 pe facebook Televiziunea Giurgiu Tribune.

Urmărește-ne LIVE . Da like și distribuie! La finalul ediției vom extrage câștigătorul care va merge la magazinul Ayda cu voucherul pentru a-și înnoi casa de PAȘTE. Dacă doresti un produs care depășește valoarea voucherului, poți completa această sumă până la valoarea intreagă a produsului, produselor.

Voucherul de 100 de lei, il vei putea il ridica de la sediul televiziunii Giurgiu Tribune situat la partrerul hotelului Vlașca din municipiu.

Câștigătoarea de joi, 08.04.2021 este Valentina Vacarus! Felicitări!

Ai putea să fii chiar tu câștigătorul acestei zile premiat de magazinul de perdele, covoare și accesorii de interior, Ayda!

 

31 thoughts on “Premii în Vouchere de cumpărături de la magazinul de covoare, perdele și accesorii de interior Ayda!

  1. Particip.Aerul in Giurgiu este foarte poluat .Poluarea auto fiind una dintre cele mai importante participante la acest fenomen.

  2. Particip! Aerul din Giurgiu este foarte poluat datorită cantităților uriașe de gunoi depozitate în jurul orașului dar și de proasta gospodărire a spațiilor verzi.

  3. Particip….Cu toate ca nu mai avem industrie ,,grea,, in oras aerul e ff poluat ….vis a vis de primarie e un panou electronic care prezinta calitatea aerului ….in judet asa si asa …

  4. Poluarea din orașul nostru este cauzată de proasta gestionare a deșeurilor care nu mai au mult și ne sufocă dar și a spațiilor verzi care sunt jalnice.

  5. Particip
    Poluarea se datorează traficului care pe zi ce trece este mai mare, datorită unor oameni certați cu civilizatia, al celor care aruncă la indemănă orice fel de gunoi, pe oriunde…..

  6. Particip. Agenția pt Protecția Mediului furnizeaza date despre poluarea din oras. Chiar ar fi interesant de aflat daca suntem în limitele normale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *