Premii în Vouchere de cumpărături de la magazinul de covoare, perdele și accesorii de interior Ayda!

Întrebarea zilei te invită la dezbatere!

 

IA ATITUDINE!

 

– Care credeți că va fi scorul final al meciului Astra Giurgiu –  Dinamo de diseară ?

 

Răspunde la acest articol cu “ particip” , spuneți și tu părerea în comment la acest articol , apoi dă like și distribuire acestui material publicitar al www.giurgiu-tribune.ro . Urmărește extragerea pe LIVE Televiziunea Giurgiu Tribune, distribuie și află cine este câștigătorul zilei!

 

Noi iți notăm numele sau nickname-ul și îl inscriem în concurs . Magazinul de perdele, covoare si accesorii de interior, Ayda premiază apoi caștigătorul zilei cu un voucher în valoare de 100 de lei , în cadrul emisiunii Breaking News difuzată zilnic, LIVE , de luni până vineri de la ora 17.00 pe facebook Televiziunea Giurgiu Tribune.

 

Urmărește-ne LIVE . Da like și distribuie! La finalul ediției vom extrage câștigătorul care va merge la magazinul Ayda cu voucherul pentru a-și înnoi casa de PAȘTE. Dacă doresti un produs care depășește valoarea voucherului, poți completa această sumă până la valoarea intreagă a produsului, produselor.

Voucherul de 100 de lei, il vei putea il ridica de la sediul televiziunii Giurgiu Tribune situat la partrerul hotelului Vlașca din municipiu.

 

Ai putea să fii chiar tu câștigătorul acestei zile premiat de magazinul de perdele, covoare și accesoii de interior, Ayda!

33 thoughts on “Premii în Vouchere de cumpărături de la magazinul de covoare, perdele și accesorii de interior Ayda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *