Premii în Vouchere de cumpărături de la magazinul de covoare, perdele și accesorii de interior Ayda!

Întrebarea zilei te invită la dezbatere!

IA ATITUDINE!

 – Vă doriți un ( alt) loc de muncă? De ce?

Răspunde la acest articol cu “ particip” , spuneți și tu părerea în comment la acest articol , apoi dă like și distribuire acestui material publicitar al www.giurgiu-tribune.ro . Urmărește extragerea pe LIVE Televiziunea Giurgiu Tribune, distribuie și află cine este câștigătorul zilei!

Noi iți notăm numele sau nickname-ul și îl inscriem în concurs . Magazinul de perdele, covoare si accesorii de interior, Ayda premiază apoi caștigătorul zilei cu un voucher în valoare de 100 de lei , în cadrul emisiunii Breaking News difuzată zilnic, LIVE , de luni până vineri de la ora 17.00 pe facebook Televiziunea Giurgiu Tribune.

Urmărește-ne LIVE . Da like și distribuie! La finalul ediției vom extrage câștigătorul care va merge la magazinul Ayda cu voucherul pentru a-și înnoi casa de PAȘTE. Dacă doresti un produs care depășește valoarea voucherului, poți completa această sumă până la valoarea intreagă a produsului, produselor.

Voucherul de 100 de lei,  il vei putea   il ridica de la sediul televiziunii Giurgiu Tribune  situat la partrerul hotelului Vlașca din municipiu.

 

Ai putea să fii chiar tu câștigătorul acestei zile premiat de magazinul de perdele, covoare și accesorii de interior, Ayda!

33 thoughts on “Premii în Vouchere de cumpărături de la magazinul de covoare, perdele și accesorii de interior Ayda!

  1. Nu imi doresc un alt loc de munca ,pentru ca sunt multimita de locul de munca actual unde muncesc de 20 de ani si nu as renunta .

  2. Particip!
    As munci cu drag pentru a ajuta la bunastarea familiei alaturi de soțul meu insa,din păcate,sunt pensionar pe caz de boala!!!

  3. Particip .Nu imi doresc un alt loc de munca ,pentru ca sunt multimita de locul de munca actual unde muncesc de 20 de ani .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *