Premii pentru cititoarele noastre în perioada 1-8 Martie

CONCURS

Primavara aceasta, meriți o bijuterie nouă! Bijuteria Lelya! Ți se potrivește!

Îmcepânde de luni, 01 martie și pâna luni,  08 martie îți oferim noi și Bijuteria Leyla acest cadou. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri în zilele lucrătoare pe www.giurgiu-tribune.ro  și să citești  întrebarea din concursul zilei, întrebare ce va fi formulată dintr-una din știrile zilei respective pe  pagina noastră .

Așteptăm să ne scrieți apoi raspunsul LIVE , după ora 17.00 în cadrul emisiunii informative Breaking News, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.00 pe pagina de facebook ; Televiziunea Giurgiu Tribune . Primul răspuns corect ( ne uitam la minut ), primește un lănțișor din argint cu pandantiv de argint – 925.

Citește zilnic știrile noastre și  întră în posesia unuia dintre cele 6 lanțișoare oferite cu drag de Bijuteria Leyla, din Șoseaua  București, bl. 8/300 parter , vizavi  de Colegiul Național Ion Maiorescu!

Bijuteria Lelya! Ți se potrivește!

 

 

Câstigatorii, vor fi contactați de noi prin messenger de unde vor obține detalii despre cum pot intra în posesia premiului.

 

 

Argintul poarta unul din urmatoare marcaje, în functie de puritatea lui: 750; 800; 875;  916;  925 sau argint fin 999;

Evident, cel mai intalnit este cel de puritate 92,5% de unde si marcajul 925, iar 800 e tot marca a argintului, insa de puritate mai mica (nu neaparat  mai prost calitativ, dar evident cu un procent mai mic de argint).

Argintul 925 mai poarta denumirea de Sterling Silver, astfel ca in unele tari argintul poate fi marcat cu SS (de la Sterling Silver) in locul clasicului 925.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *