Giurgiu-Tribune

Premiu de excelenta pentru Primaria Giurgiu

Sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, Klaus Iohannis, luni 06 noiembrie, Ateneul Român a găzduit prima ediție a Galei Asociației Municipiilor din România.

Evenimentul a avut drept scop încurajarea administrațiilor publice locale din România să-și evidențieze performanțele care au contribuit la îmbunătățirea și eficientizarea serviciilor la nivel local.

10 din cele 109 de municipii, membre ale Asociației Municipiilor din România, 10 , au fost selectate pentru nominalizări,premiul revenind in cele din urma municipiului Giurgiu.

Administrația locală din Giurgiu a participat la Gală la trei domenii în care au fost obținute rezultate scontate, respectiv sisteme de încălzire, educație și transport public în comun.

Excelența în Sistemele de Încălzire a fost obținută grație implementării unui program online de monitorizare în timp real a punctelor termice.
Prin introducerea în sistem a punctelor de termoficare, utilizatorii pot verifica în timp real presiunea și temperatura. Unul dintre cele mai mari beneficii ale modernizării sistemului de transport al agentului termic este diminuarea costurilor.

În cadrul Galei AMR, executivul Primăriei a fost reprezentat de viceprimarul Ion Dragomir, fiindu-i înmânate diploma și trofeul, acesta dedicând premiul tuturor cetățenilor municipiului Giurgiu.

 

 

Visits32 Visits 2 Visits 789903

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *