Președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu a votat în judeţul Giurgiu

Președintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu​ a votat în judeţul Giurgiu declarând pe pagina sa de facebook că şi în Giurgiu trebuie instalată normlitatea, iar aceasta  trebuie să înceapă prin dispariția baronilor locali : “Am votat astăzi în comuna Săbăreni din județul Giurgiu, alături de primarul liberal Viorel Iosif. Am ales să votez în Giurgiu pentru a transmite un semnal clar că normalitatea trebuie să revină și în acest județ.

Normalitatea pentru județul Giurgiu trebuie să înceapă prin dispariția baronilor locali, prin dispariția cumetriilor din administrație și din procesul decizional, prin dispariția șefilor care consideră județul a fi proprietatea lor privată, prin oprirea politizării vieților giurgiuvenilor.

Am votat cu singurul candidat care le poate garanta românilor un parcurs european al României, singurul candidat care poate oferi securitatea parteneriatelor NATO. Am votat cu singurul candidat care s-a dovedit a fi garantul democrației în România, candidatul care, pas cu pas, va construi România normal.”  a mai adăugat acesta.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *