Președintele tinerilor din AUR, în conferință de presă, la Giurgiu

Spre deosebire de celelalte partide de pe scena politică giurgiuveană, care organizează conferințe de presă din joi în Paște, AUR Giurgiu, vine săptămânal în fața jurnaliștilor.

Vin candidați la europarlamentare, lideri de partid sau reprezentanți locali, așa cum s-a întâmplat și la cea mai recentă conferință.

Invitații AUR Giurgiu au fost liderul tinerilor din formațiunea politică, Răzvan Biro și vicepreședintele AUR Giurgiu, Adrian Chiriță, responsabil cu zona de nord a județului.

Temele abordate au vizat votul recent al Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale, o lege care nu a ținut cont de amendamentele depuse de AUR, și care în opinia reprezentanților partidului lui Simion, nu aduce nicio schimbare semnificativă.

Tânărul Răzvan Biro s-a referit la partidele care mimează opoziția în Parlament și care nu s-au alăturat demersului AUR de a iniția o moțiune de cenzură împotriva recentului pachet de măsuri adoptat de Guvern.

Ca lider al Organizației de Tineret AUR, Răzvan Biro a făcut un apel către tinerii din Giurgiu care vor să se alăture organizației de la Giurgiu, pentru a-și putea reprezentat cu adevărat comunitatea din care fac parte.

În ceea ce privește intervenția liderului AUR din zona de nord a județului Giurgiu, Adrian Chiriță s-a declarat convins că până la începutul anului viitor, în toate localitățile din nord vor exista organizații AUR, pregătite pentru alegerile din 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *