web analytics
Giurgiu-Tribune

Primarul Adrian Anghelescu, apel către giurgiuveni pentru respectarea măsurilor spre evitarea carantinării municipiului

Municipiul Giurgiu se apropie de o incidență a ratei de infectare care ar putea plasa orașul în carantină. În urmă cu aproximativ două săptămâni, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a adoptat două hotărâri care prevedeau închiderea pieței volante din strada Tineretului, respectiv închiderea Târgului de Vechituri. Cu toate că reglementările în vigoare impuneau închiderea piețelor agroalimentare, primarul Adrian Anghelescu a gândit o strategie, astfel încât Piața Centrală să rămână deschisă, iar piața volantă din Tineretului să-și reia activitatea cu respectarea măsurilor  stricte de prevenire a infectării cu noul Coronavirus, atât pentr producători, comercianți, cât și pentru cumpărători .

Măsurile sanitare  sanitare impuse în cazul ambelor piețe, nu au putut fi aplicate si în cazul târgului de vechituri. Acesta va rămâne în continuare închis .

Primarul Adrian Anghelescu dă asigurări că imediat ce condițiile epidemiologice vor permite, târgul de vechituri va fi redeschis și va fi amenajat cu tarabe și grupuri sanitare, astfel încât, comercianții și cumpărătorii să beneficieze de condiții optime: ”Fac un apel către giurgiuveni, de a respecta în continuare măsurile pentru a evita carantinarea municipiului. (…)Pentru mine, ca edil al acestui oraș, cea mai importantă este sănătatea dumneavoastră și totodată reamintesc faptul că nimeni nu este mai presus de lege” a declarat Adrian Anghelescu pe site-ul primăriei.

 

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *