Primarul Adrian Anghelescu începe războiul împotriva drogurilor. Deja au fost angajați doi foști ofițeri antidrog

La recomandarea giurgiuveanului Cătălin Țone, expert antidrog și fost șef al Serviciului Antidrog București, primăria Giurgiu își face echipă pentru a lupta împotriva unui fenomen prezent și în municipiul Giurgiu-consumul și traficul de substanțe interzise.

Primarul Adrian Anghelescu a anunțat azi, că a angajat deja doi foști ofițeri antidrog, urmând și un al treilea, specialiști în domeniu, care să dezvolte o campanie  fără precedent în Giurgiu prin care să descurajeze consumul de droguri, în special în rândul tinerilor.

Astfel, după ce s-a sfătuit cu Cătălin Țone, au fost angajați Lucian Similea și Petrișor Beațu, foști ofițeri antidrog Giurgiu, recent pensionați din sistem, dar apți pentru a pune în practică experiența acumulată.

Adrian Anghelescu ne-a declarat că actualele campanii antidrog nu dau rezultate, motiv pentru care a apelat la specialiști pentru a se lupta cu un fenomen care pune în pericol viața giurgiuvenilor , în special a copiilor.

Campania antidrog pe care o pregătește primăria prin noii săi experți se va derula în toate școlile și liceele din Giurgiu, mai ales că va fi abordată într-un mod inedit față de campaniile obișnuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *