Primarul Adrian Anghelescu: Pâna la sfârșitul lunii noiembrie salariile și indemnizațiile însoțitorilor persoanelor cu handicap vor fi aduse la zi

Primarul Adrian Anghelescu a anunțat astăzi printr-un comunicat de presă ca  a întreprins demersuri la Guvernul României, astfel încât până la sfârșitul lunii noiembrie, salariile și indemnizațiile însoțitorilor persoanelor cu handicap să fie aduse la zi. Iata mai jos întreg textul comunicatului de presă.

 

   ” Primăria municipiului Giurgiu se confruntă cu probleme financiare grave, având în vedere, pe de o parte efectele crizei create de Pandemia COVID 19, iar pe de altă parte neîncasarea veniturilor fiscale și nefiscale la nivelul prognozat, care au avut un impact negativ asupra obligațiilor de plată necesare acoperirii cheltuielilor.

       Salariile și indemnizațiile însoțitorilor persoanelor cu handicap reprezintă o problemă stringentă, fapt pentru care primarul Adrian Anghelescu a întreprins demersuri la Guvernul României, solicitând la rectificarea bugetară, care va avea loc la jumătatea acestei luni și suma de 6,5 milioane lei, reprezentând acoperirea acestor drepturi până la sfârșitul anului 2020.

        Primăria municipiului Giurgiu aduce la cunoștința beneficiarilor, că până la sfârșitul lunii noiembrie plățile privind salariile și indemnizațiile însoțitorilor vor fi aduse la zi.

        Din păcate, fosta administrație nu a făcut o prioritizare, astfel încât să nu se înregistreze întârzieri la efectuarea acestor plăți, mai ales că Guvernul României a realizat transferuri din cotele defalcate din T.V.A.”

 

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *