Primarul Adrian Anghelescu și-a depus candidatura și lista de consilieri locali

Adrian Anghelescu și-a depus azi, la Biroul Electoral, candidatura pentru un nou mandat de primar al Municipiului Giurgiu și lista de consilieri locali.

Însoțit de liderul PNL, europarlamentarul Dan Motreanu și parlamentarii PNL de Giurgiu, Toma Petcu, Alexandru Andrei și Alina Meclea, dar și de majoritatea celor care vor candida pentru Consiliul Local Giurgiu, Adrian Anghelescu își propune să continue ceea ce a început.

Le promit giurgiuvenilor că în al doilea mandat mă voi concentra pe fiecare străduță secundară, în fața fiecărei scări de bloc, în fața fiecărui imobil particular. Aceasta este perspectiva mea, să de D-zeu să urmăm ce am început deja, cu bun simț și cu respect pentru banii publici.” – Adrian Anghelescu – primar Mun. Giurgiu

Liderul PNL, europarlamentarul Dan Motreanu a reiterat ideea că partidul pe care îl reprezintă va rămâne numărul 1 în Municipiul Giurgiu.

Este o candidatură care își propune să continue proiectele pe  care le-a demarat în Municipiul Giurgiu și deasemenea, o candidatură care să arate în continuare responsabilitate față de banul public. A fost un mandat extrem de greu, patru ani în care dl. primar s-a confruntat cu mari probeleme care au afectat întreaga societate, de la criza pandemică până la criza energetică, de la inflație până la creșterea prețurilor serviciilor și a produselor, o perioadă extrem de grea și pe care, cred eu, dl. primar Anghelescu a gestionat-o foarte bine.” – liderul PNL, europarlamentarul Dan Motreanu

Pentru ca lucrurile să funcționeze bine este nevoie de o bună colaborare între primărie și Consiliul Județean, aspect pe care îl are în vedere senatorul Toma Petcu, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Giurgiu.

Adrian Anghelescu a beneficiat și în acești trei ai și jumătate de sprijinul Consiliului Județean și sunt convins că în următorii patru ani colaborarea dintre primărie și Consiliul Județean va fi benefică, dar cu un obiectiv major: dezvoltarea economică a Municipiului și  a județului Giurgiu. Este un obiectiv pe care mi l-am asumat și l-am explicat în discuțiile cu toți primarii din județ, pentru că trebuie să oprim acest exod al populației din Municipiu, din județ și putem să oprim acest exod doar prin dezvoltare economică.” – Toma Petcu senator PNL.

Adrian Anghelescu și-a ales și lista de consilierii locali pentru următorii patru ani, care conține atât nume cu care ne-am obișnuit deja în acest mandat, cât și nume noi.

LISTA CONSILIERILOR LOCALI AI PNL LA ALEGERILE DIN 9 IUNIE 2024

 1. Adrian Anghelescu
 2. Silviu Dumitrescu
 3. Ionel Muscalu
 4. Marian Damian
 5. Adelina Sîrbu
 6. George Țigănilă
 7. Lazăr Ciobanu
 8. Gheorghe Gâdea
 9. Florian Nicolae
 10. Stelian Pălălău
 11. Ionuț Barbu
 12. Robert Costache
 13. Viorica Țigău
 14. Adrian Daut
 15. Ioana Bădană
 16. Gigica Ivonette Peptănaru
 17. Săndel Andrei
 18. Eugen Stoenescu
 19. Emil Epure
 20. Valentin Mușat
 21. Ștefan Lixandru
 22. Gheorghe Velicu
 23. Andrei Tudor
 24. Mihaela Cîrjaliu
 25. Elena Eftimie
 26. Elena Delea
 27. Milan Peicea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *