Primarul Nicolae Barbu, fața in fața cu reprezentanții asociațiilor de proprietari

Primarul municipiului Giurgiu,
Nicolae Barbu, și reprezentanții asociațiilor de proprietari din oraș s-au întâlnit zilele trecute la Centrul Cultural “Ion Vinea” pentru a discuta despre diverse probleme.

Cele mai dezbătute subiecte au fost pe teme de salubritate, alimentare cu energie termică și apă-canal, precum și posibile soluții ale acești probleme.

Alături de primarul Barbu s-au aflat viceprimarul Ion Dragomir și alți reprezentanți ai Primăriei responsabili cu monitorizarea serviciilor publice.

Un prim aspect abordat de edilul Nicolae Barbu a fost legat de furnizarea agentului termic.
Nicolae Barbu le-a explicat reprezentanților asociațiilor de locatari ca prioritate au avut grădinițele, școlile și liceele, apoi asociațiile care au depus o cerere în acest sens, urmând ca de luna aceasta ,să pornească încălzirea în tot orașul.

O problemă importantă adusă în atenția asociațiilor de proprietari a fost cea a datoriilor restante foarte mari pe care proprietarii le au către furnizorii de utilități, la GEP acestea însumând 10 miliarde lei vechi, iar la Apa Service, aproape nouă miliarde lei vechi.

În cazul furnizorului de energie termică problema este stringentă, întrucât de încasarea acestor sume depinde asigurarea stocului de gaz necesar pentru această iarnă, stoc ce trebuie plătit în avans.

Si reprezentanții asociațiilor au adus în atenția primarului unele probleme legate de infiltrația apei în subsol din diferite cauze, probleme la care primarul Nicolae Barbu a încercat să găsească soluții.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *