Giurgiu-Tribune

Primul meci al Astrei Giurgiu în Liga a doua se va juca pe stadionul ”Marin Anastasovici”

Sâmbătă, 31 iulie, debutează noul sezon fotbalistic din Liga a 2-a. În primul meci al etapei se vor întâlni Astra Giurgiu și Metaloglobus București, iar partida se va desfășura pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, ora 11.00.

În ceea ce privește lotul giurgiuvean,  componența acestuia nu a fost încă stabilită pentru primul meci, având în vedere că jucătorii sunt dispersați: din vechiul lot au rămas Merloi și Stahl, Gheorghe și Popa au fost convocați în lotul pentru Olimpiadă, iar Grecu a venit la Astra de la FC Argeș, urmând ca încă 7-8 jucători noi să fie acreditați la echipă.

De asemenea, Vasilescu, Zaharia și Tibi Giuroiu sunt convocați la lotul U19.

Liga 2 va avea 20 echipe care vor lupta pentru promovarea în primul eşalon.

Echipele participante vor juca fiecare cu fiecare o singură dată în sezonul regular, urmând ca apoi să fie repartizate, pe baza clasamentului, în cea de-a doua fază a competiţiei: play-off sau play-out.

Visits295 Visits 2 Visits 2127543

3 thoughts on “Primul meci al Astrei Giurgiu în Liga a doua se va juca pe stadionul ”Marin Anastasovici”

  1. Este momentul ca giurgiuvenii (inclusiv autoritatile locale) sa vina mai aproape (si mai des) alaturi de echipa Astra Giurgiu. Mult succes in noua stagiune si (de ce nu?) revenirea in prima liga romaneasca de fotbal!

  2. Este momentul ca giurgiuvenii (inclusiv autoritatile locale) sa vina mai aproape (si mai des) alaturi de echipa Astra Giurgiu. Mult succes in noua stagiune si (de ce nu?) revenirea in prima liga romaneasca de fotbal!

    II. Am mai adresat candva un indemn de sustinere mai implicata a echipei.
    Avand in vedere dificultatile cu care s-au confruntat “astralii” la capitolul sprijin efectiv, reluarea unui asemenea apel NU mi se pare absolut deloc deplasat, ci, dimpotriva, o luare de pozitie mai mult decat justificata…

  3. Nota: Punctul II constituie doar o reactie la refuzul dumneavoastrae de a-mi lua in seama indemnul propriuzis, exprimat in primele doua randuri ale mesajului, astfel ca adaugarea comentariului secundar la textul primar este eronata, nu-mi apartine si ma vad nevoit sa imi anulez complet interventia.
    Imi cer scuze daca parerea mea nu corespunde pretentiilor dumneavoastra in privinta modului de abordare a chestiunilor legate de echipa Astra Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *