PRINTRE CĂRȚI, LA TÂRG DE CARTE

Marti 16.07.2019, s-a deschis la Giurgiu cea de a II a ediție a Târgului de Carte care se desfasoara timp de doua zile la Biblioteca Județeană  I.A Bassarabescu. Asadar, iubitorii de carte sunt asteptati la targ si miercuri 17.05.2019. Programul cuprinde numeroase activități cultural-artistice si  lansări de carte. In prima zi, cea mai căutată carte a fost ,,Cartea pentru copii”. Printre editurile prezente la eveniment s-a aflat si una bulgareasca.

“O carte necitită e o carte tristă,spunea scriitorul Nicolae Băciuț .Azi am fost fericită ca și autor  , cartea mea mai întâi era deschisă  spre a fi citite versurile din ea și abia pe urmă cumpărată.Era o carte pentru copii…Lectură plăcută,licuricilor!” a declarat scriitoarea Dunia Plangeanu in prima zi a Targului de Carte ce si-a deschis portile ieri 16.05.2019 si care continua si astazi.

 Participa Editurile din Romania: Amurg Sentimental, Zorio, SemnE, Tritinic, All, Nemira, Editurile Semne-Artemis, Librex si Editura Scriitorilor Liberi Ruse, Bulgaria.

La standul de carte al Editurii AMURG SENTIMENTAL  din  București,unde  s-au aflat cărțile scriitorilor giurgiuveni promovați de editura coordonată de scriitorul ,publicistul și editorul Ion Machidon.S-a aflat pentru prima dată la acest eveniment și Editura Uniunii Scriitorilor Liberi din Ruse,Bulgaria,reprezentată de scriitorul Adrian Vasilev.

Standul a fost asaltat inca de ieri de copii și adulți

 Programul a cuprins numeroase activități cultural-artistice si  lansări de carte.Cea mai căutată carte a fost ,,Cartea pentru copii”.

Printre numeroese publicații și cărți se află și volumele scriitorilor giurgiuveni: Dunia Pălăngeanu,Emil Talianu,Cosmina Roșu, Silvia Lărgean,Andrei Șerbănescu, Ioana Nicolae, Luminița Gelețu, Ruxandra Tudor (traducător).

Din arhiva foto a Biblioteca jud. I.A.Bassarabescu;

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *