Probleme la acoperișul Muzeului Județean, în urma furtunii

Continuă să apară efecte ale furtunii de noaptea trecută.

O parte a acoperișului clădirii Muzeului Județean Giurgiu a fost afectată de vântul puternic, motiv pentru care a fost solicitată intervenția pompierilor.

Tot vântul puternic a doborât un copac ce a căzut peste un autotren. Misiunea este în dinamică și se desfășoară în cooperare cu reprezentanți ai societății care se ocupă de toaletarea spațiilor publice.

În județ, acțiunile s-au desfășurat în cooperare cu reprezentanți ai societății de furnizare a energiei electrice, care au luat măsurile necesare astfel încât intervențiile să se desfășoare în condiții de siguranță.

Reamintim faptul că județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică până diseară, la ora 23:00. Aceasta se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat vijelii (rafale în general de 55-70 km/h) și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 25-30 l/mp și izolat de peste 50 l/mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *