web analytics
Giurgiu-Tribune

Probleme la blocurile reabilitate din Tineretului

Locatarii blocurilor 102 și 103 din cartierul Tineretului au depus mai multe sesizări la primărie pentru a semnala problemele cu care se confruntă în urma lucrărilor de reabilitare a blocurilor. Oamenii se plâng de infiltrații, pereți plini de igrasie, o izolație deficitară care face ca apa să pătrundă în locuințe și multe alte probleme.
Noua conducere a primăriei a luat act de aceste sesizări și a trimis o echipă în teren pentru a verifica situația la fața locului.
”În urma sesizărilor transmise de către locatarii blocurilor 102 și 103 din strada Tineretului, în ceea ce privește stadiul lucrărilor de reabilitare și daunele produse de acestea în apartamente, administratorul public Ionel Muscalu, consilierul personal al primarului, Emil Epure, personal specializat din cadrul Direcției Programe Europene, Cristina Ghincea și constructorul au mers, astăzi, la fața locului.
Situația descrisă de locatari a fost confirmată, iar în urma discuțiilor, s-a dispus către constructor, remedierea cât mai urgentă a lucrărilor neconforme.
De asemenea, a fost stabilit ca lucrările la exterior să continue atât cât vor permite condițiile meteorologice, iar prestatorul și-a luat obligația ca lucrările să fie de calitate și în conformitate cu caietul de sarcini. Mai mult decât atât, contructorul va repara spațiul verde din jurul blocului, va monta două panouri fotovoltaice pe fiecare acoperiș, iar locatarii vor beneficia de iluminat gratuit pe scară. ”- se arată într-un comunicat la Primăriei Giurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *