Profesionalismul si expertiza profesionala sunt intotdeauna rasplatite ….

 

Stire de ultima ora .
Domnul Lucian Ionita a fost numit in functia de Subsecretar de Stat in cadrul Ministerului Sanatatii .

Cine este domnul Lucian Ionita ?
Domnul Lucian Ionita este giurgiuvean , mai precis locuitor al comunei Clejani din  inima judetului Giurgiu si a ocupat pana astazi postul de Consilier al Prefectului judetului Giurgiu .
Pentru cei care nu-l cunosc este bine de stiut ca domnul Lucian Ionita este un tanar cu multiple calitati si valente umane , profesionale si manageriale.
Absolvent al unei facultati si al unui master , ambele urmate la cursuri de zi , absolvite cu note excelente la o varsta tanara , propice acumularilor de informatii menite sa creeze din individ unul scolit , rasat , cult , si bine- crescut asa cum este si domnul Lucian Ionita .
In perioada 2012-2016 , tanarul Lucian Ionita a activat in cadrul Consiliului Judetean Giurgiu ca si consilier ales pe listele Partidului National Liberal si a avut o activitate prodigioasa cu nenumarate luari de cuvant , propuneri de hotarari si amendamente la hotarari , remarcandu-se si fiind perceput ca un adevarat lider al echipei de consilieri liberali din acea perioada .
Numirea domnului Ionita Lucian in functia de Subsecretar de Stat in cadrul unui minister vital , asa cum este Ministerul Sanatatii sta chezasie asupra modului de promovare de catre guvernul Tudose a oamenilor din partid pe un singur principiu , acela al meritocratiei .
Chiar daca gurile rele ale dusmanilor politici sau nepolitici ai domnului Lucian Ionita vor spune ca nu are nici un merit in afara de acela ca este ginerele lui Florin Nidelea ,primarul de la Clejani , cunoscut ca un om extrem de puternic si influent in cadrul organizatiei PSD Giurgiu .
Nu , nu faptul ca tata socru’ are o trecere deosebita in fata sefului PSD Giurgiu , senatorul Niculae Badalau a avut vreun aport la traiectoria politica si profesionala a domnului subsecretar de stat Lucian Ionita si nici excursia efectuata de sotia si soacra dumnealui saptamana trecuta impreuna cu cele trei doamne Badalau (sotia , fiica si nora domnului senator Badalau ) la o sesiune de shoping la Viena , sesiune dupa care , se zvoneste ca doamnele Badalau au iesit foarte aurite , parfumate si mai ales imblanite .
Nu. Meritul este exclusiv al domnului Lucian Ionita , caruia ii dorim sa aibe multe impliniri profesionale , care sa demonstreze celor care-l cunosc ca poate fi mai mult decat ,,ginerele lu’ primaru’ de la Clejani” , asa in ciuda dusmanilor si-a cazului genitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *