PROIECT PENTRU EXTINDEREA SCOLII “MIHAI EMINESCU” DIN GIURGIU

Documentația tehnico-economică și cererea de finanțare pentru extinderea Scolii Generale nr. 4 din Giurgiu au fost aprobate de Consiliul Local Municipal . Pana pe 9 iulie proiectul trebuie depus la MDRAP.

Primaria municipiului Giurgiu intentioneaza construiasca la Școala Gimnazială nr. 4 “Mihai Eminescu” un nou corp de cladire pentru ca toate clasele , de la cea pregatitoare si pana la clasa a VIII-a, sa isi desfasoare activitatile intr-un singur schimb.

In acest sens , municipalitatea trebuie sa depuna mai intai spre finanțare nerambursabilă un proiect în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa 10, Prioritatea de investiții 10.1.  Deocamdata, in ultima sedinta a consiliului local, a fost aprobata documentația tehnico-economică (faza SF) și principalii indicatori tehnico-economici, precum și cererea de finanțare.

Noul corp de clădire (parter +2 etaje) urmează să adăpostească 10 săli de clasă, o sală multifuncțională (cu funcțiune curentă de cantină în sistem catering), o sală de sport, si activitati conexe , necesare în desfășurarea procesului de învățământ.
Cladirea ar urma sa beneficieze si de grupuri sanitare pe fiecare nivel, o zonă administrativă si una didactică, vestiare, spații tehnice si de acces, terase, parcari , si dotari specifice.

Proiectul va fi depus la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice până pe data de 9 iulie.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *