Proiectul ”Management eficient anti-COVID la nivelul DGASPC Giurgiu”, la final

În cadrul parteneriatului încheiat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Copilului Giurgiu, Consiliul Județean a implementat proiectul ”Management eficient anti-COVID la nivelul DGASPC Giurgiu”.

Finanțat prin Programul Operațional Infrastrcutură Mare 201-2020, proiectul a vizat gestionarea crizei sanitare generate de COVID-19 de către DGASPC Giurgiu, prin achiziționarea de achipamente/aparatură, materiale și echipamente individuale de protecție pentru angajații DGASPC și beneficiarii de servicii sociale.

Azi, la sediul Consiliului Județean, a avut loc conferința de încheiere a proiectului în prezența membrilor unităților de implementare a proiectului din cadrul DGASPC Giurgiu și Consiliul Județean.

Este un proiect preluat din mandatul trecut. S-a muncit enorm, dar datorită eforturilor colegilor, multe persoane afectate de COVID au avut parte de tratament care le-a alinat suferința.” – Dumitru Beianu – președinte C.J. Giurgiu

Chiar dacă a fost un proiect simplu, de dotări, nu a fost ocolit de procedurile specifice, ample, care necesită foarte mult timp. De aceea, ne bucurăm să spunem că l-am finalizat cu succes, motiv pentru care toți cei implicați merită felicitați.” – Denisa Popazu – manager proiect

Proiectul a fost finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională și de la bugetul de stat, achizițiile fiind în valoare de aprox. 1,4 milioane lei, cu o rată de rambursare de 100%.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *