web analytics
Giurgiu-Tribune

Promisiune indeplinita!

Acesta este titlul unei postări de pe pagina de socializare a fostului primar al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu. https://www.facebook.com/nicolae.barbu.796

Postarea se referă la un proiect depus în mandatul său, și a presupus  achiziționarea a 13 mijloace de transport în comun nepoluante .

 

Astfel, în prezenta viceprimarului PNL,  Silviu Dumitrescu și a dl.Bogdan Chirpizisu- șef serviciu Programe Europene din cadrul Primariei Giurgiu  fostul  primar spune că a participat saptamana trecuta la recepția primului autobuz  cu propulsie gaz natural comprimat pregatit pentru livrare.Colantarea este conforma  cu caietul de sarcini. 13 autobuze identice cu cel din fotografie vor fi recepționate pana la sfârșitul anului.

Iata mai jos întreg textul postării ;

 

O alta promisiune din mandatul de primar a fost  îndeplinită-  transport public moden, eficient si ecologic.

Gestul de normalitate de care am beneficiat cu acest prilej a fost  participarea mea la evenimentul de receptie.

Astfel, in prezenta viceprimarului PNL,  Silviu Dumitrescu și al dl.Bogdan Chirpizisu- șef serviciu Programe Europene din cadrul Primariei Giurgiu  am participat saptamana trecuta la recepția primului autobuz  cu propulsie gaz natural comprimat pregatit pentru livrare.Colantarea este conforma  cu caietul de sarcini. 13 autobuze identice cu cel din fotografie vor fi recepționate pana la sfârșitul anului.

Este vorba asadar de Proiectul ”Dezvoltarea sistemului de transport public” cu o valoare de aproximativ 25 milioane lei (5 milioane euro), care face parte din Strategia de Mobilitate Urbană Integrată. Proiectul a presupus  achiziționarea a 13 mijloace de transport în comun nepoluante (gaz natural comprimat) cu o capacitate de minimum 71 persoane. Un autobuz are o lungime maximă de 10,5 metri și deține sistem e-ticketing încorporat.

Incet, încet  se vor finaliza toate proiectele cu finanțare europeană începute în mandatul meu de primar pentru dezvoltarea durabilă integrata a municipiului Giurgiu.’

 

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *