Protest de amploare la Bolintin Vale. Oamenii scandează împotriva clanurilor interlope

La această oră, în orașul Bolintin Vale, sute de persoane s-au adunat în fața primăriei pentru a protesta împotriva conflictelor dintre clanurile din localitate, ultimul dintre ele soldat cu decesul unui tânăr, ucis în urma unui conflict cu mai multe prsoane.

Evenimentul a avut loc pe 9 ianuarie, iar acum oamenii s-au strâns, supărați, nemulțumiți de faptul că aceste conflicte nu sunt aplanate, nu sunt anticipate de forțele de ordine, în zonă fiind create toate condițiile pentru favorizarea fenomenelor infracționale.

De asemenea, oamenii se plâng de faptul că zilnic sunt prada hoților, a amenințărilor fără ca  nimeni să intervină pentru a le oferi siguranță.

Acum, în localitate a fost constituită o zonă specială de siguranță publică, pentru ca evenimentele să nu escaladeze și să fie asigurat climatul de ordine si siguranță publică.

Pe raza orașului Bolintin Vale sunt prezente forțe din cadrul structurilor Poliției Române și Jandarmeriei Române, pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, în condiţiile legii”– se arată într-un comunicat al Poliției Giurgiu.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *