web analytics
Giurgiu-Tribune

Protest in fata Prefecturii si a Parchetului din Giurgiu. S-a strigat “Vrem dreptate pentru Marusoi !” si “ Jos procuratura ca nu-si face treaba! “

Zeci de giurgiuveni au protestat marti 21 august, în fața sediului Prefecturii revoltati fiind de decizia unui procuror carea lasat liberi trei tineri implicați in crima de luni, 13 august.2018, cand un tânăr de 22 de ani din Giurgiu și-a pierdut viața, în urma unui conflict spontan.

Initiatoarea protestului de marti 21 august, 2018 , Alina Simion a tinut un discurs in care a cerut sa se faca dreptate in cazul crimei din cartierul “Policlinica”, din data de 13 august, 2018 , insistand sa fie arestati ceilalti trei complici care l-au impiedicat pe tatal victimei decedate sa isi apere fiul de 22 de ani. In cuvantarea sa , tanara a mentionat de cateva ori ca nu vrea ca protestul sa fie politizat si ca nu este indreptat impotriva sefului Inspectoratului Judetean de Politie Giurgiu .

Desi neautorizata , manifestarea a fost una pasnica, supravegheata de politie si jandarmerie.
Dupa discursul amintit , protestatarii au pornit in coloana catre Parchet, parcurgand bulevardul Mihai Viteazu , scandand “Vrem dreptate pentru Marusoi !” si “ Jos procuratura ca nu-si face treaba! “
Alina Simion a mai declarat ca daca in urma protestului, cei trei complici la crima nu vor fi arestati, va continua sa lupte pentru aceasta cauza cu mijloace legale si chiar apeland la mass-media nationala.

Camelia Sachetti

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *