PSD GIURGIU ANUNTA PARTICIPAREA A 10.000 DE GIURGIUVENI LA MITINGUL DE SAMBATA

Mitingul de sâmbătă, 9 iunie, din capitală, la care sunt aşteptaţi sute de mii de români, se va desfasura cu participarea a 10.000 de cetateni din Giurgiu
Cel putin asa reiese din declaratiile a doi grei PSD-isti isti giurgiuveni; Senatorul PSD de Giurgiu, Niculae Badalau si Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina.

Luaind in calcul rezultatele alegerilor parlamentare de acum doi ani la nivelul acestui judet , ar insemna ca , fiecare al 7- lea cetatean din 70.000 de votanti PSD momentul amintit, va fi prezent la mitingul organizat de PSD in Piata Victoriei .

In judetul Giurgiu sunt aproximativ 200 000 de cetateni cu drept de vot . Dintre acestia, la alegerile parlamentare de acum doi ani,au votat jumatate , adica 100.000 de personae.
PSD a obtinut ATUNCI 70% din voturi, deci 70 000 de oameni au votat la acel moment social -democratia. Presupunand ca toti acesti 70 % si-au pastrat optiunea politica, sunt in continuare deplasabili si nu au nici altceva de facut sambata la ora 20 00 , fiecare al 7- lea cetatean din procentul amintit va fi prezent la mitingul organizat de PSD.

Badalau si Mina sustin ca vor adduce 10.000 de cetateni din judet la miting. Suma este considerata de ambii ca fiind realista.

Pe pagina sa de Facebook, senatorul PSD de Giurgiu, Niculae Badalau declara ca “peste 10.000 de giurgiuveni vor merge la București!”, sambata in piata Victoriei , mentionand ca a propus o cifră realistă pentru judetul Giurgiu.
Si tot pe pagina sa de socializare , Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, finul lui Niculae Badalau, Marian Mina , sustine aceeasi cifra uimitoare – peste 10 000 de giurgiuveni sambata in capitala . De asemenea si acesta mentioneaza cifra ca fiind una realista. Marian Mina spune ca a si participat la o întâlnire pentru pregătirea respectivului eveniment.

Cateva surse care au confirmat participarea la mitingul din Piata Victoriei, ne-au declarat ca organizatorii au promis pentru fiecare cetatean suma de 60 de lei plus mancare si transport gratuit.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *