Giurgiu-Tribune

PSD-Giurgiu neaga faptul ca s-ar oferi bani , transport si hrana pentru participarea la mitingul din Piata Victoriei

Bani, mancare si transport – asta spun cativa dintre giurgiuvenii care vor participa la mitingul PSD de sambata. Liderii PSD din judet neaga, insa, aceste informatii, dar sustin ca vor adduce sambata, in Piata Victoriei, peste 10.000 de persoane din judet.

60 de lei – aceasta ar fi suma pe care spun giurgiuvenii ca o vor primi daca merg la mitingul PSD de sambata, din Piata Victoriei. Ei sustin ca li se va da mancare pentru ziua aceea, si vor fi dusi cu autocarul la Bucuresti. Declaratiile au fost facute dupa ce liderii PSD din Giurgiu, senatorul Niculae Badalau si presedintele Consiliului Judetean, Marian Mina, au scris pe o retea de socializare ca peste 10.000 de giurgiuveni se vor alatura sutelor de mii de persoane, la mitingul PSD.

Marian Mina , neaga vehement aceste afirmatii.

Contactat telefonic, presedintele C.J. Marian Mina a spus ca nu este adevarat ca participantii la miting vor primi bani, mancare si transport “ Nici nu pot sa comentez asa ceva` – a spsu el si a adaugat ” A mai zis cineva ca se pregatesc 200 de autocare. Nici asta nu este adevarat “ si-a incheiat declaratia presedintele C.J.

Camelia Sachetti

Visits33 Visits 1 Visits 790388

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *