PSD se simte încolțit și recurge la războiul polticc dus cu arme murdare. De ce PSD nu vrea prezență mare la urne și cum poate fi învins

Partidul   de   guvernământ   a   intrat   în   panică   cu   numai   două   săptămâni   înainte   de   alegeri. Fotografia de moment din sondaje, dar și realitatea din teren, au determinat partidul lui LiviuDragnea   să   își   mute   discursul   public   într-o   zonă   a   delirului,   minciunilor   și   luptei   cu   arme murdare. Obiectivul? Inundarea spațiului public cu pericole inventate astfel încât mobilizarea celor anti-PSD să scadă, iar prezența la vot pe 26 mai să fie redusă. Antidotul? O mobilizare câtmai mare la vot pe 26 mai, pentru alegerile europarlamentare și referendum, astfel încât PSD să primească ce merită: scoaterea de pe scena politică și de la guvernare. Lipsa de scrupule a PSD Summitul UE organizat de președintele Iohannis și PNL la Sibiu, care a adus 26 de șefi  de stat și guvern din UE în România, a fost declicul pentru PSD și Liviu Dragnea. Pentru a acoperi rușinea de a fi expus public drept un renegat al Europei, PSD a luat decizia de a organiza simultan un miting la Iași. Aici au fost întâmpinați de protestatari care nu au mai putut fi acoperiți de muzica de pe scenă. Scenele de acest  au curs și ulterior. Răspunsul lui Liviu Dragnea? “Derbedei  cuochii  injectați, drogați, bătăuși” sunt cei care au stricat “armonia” aparițiilor publice ale PSD.Jignirile aruncate public despre oameni de bună credință cărora le-au ajuns cei mai bine de doiani  cu PSD sunt doar primul pas din răspunsul  ticluit de  Liviu Dragnea.  A urmat intervenția ministrului   de   interne,   Carmen   Dan,   care   a   spus   răspicat   că   cei   care   participă   la   contra-manifestații vor fi anchetați penal și vor răspunde în fața legii. Nu este prima oară în istorialungă a PSD când instituțiile statului sunt folosite drept instituții ale unui PSD represiv.

 Darfaptul că această posibilitate a fost emisă public arată cât de disperați sunt cei de la PSD și că nimic nu îi oprește în această campanie electorală.PSD miroase pericolul reprezentat de Iohannis și PNL Iritarea extremă și disperarea atinse de PSD sunt vizibile în fiecare zi. Confruntați cu adevărul și realitățile din viața românilor, liderii PSD răspund cu țâfnă sau direct cu minciuni. Poate cel mai tare îi doare pe PSD-iști  când li se demonstrează că românii au pierdut bani prin creșterile deprețuri și inflație provocată cu intenție. Sau când aud că nimeni în Europa nu mai vrea să audăde PSD, că sunt renegați de propria familie politică europeană. Aceste dovezi clare îi fac pe cei de la PSD să reacționeze virulent și violent, precum niște animale încolțite.Viitorul PSD și al țării se decide pe 26 mai PSD ști e foarte bine că ziua de 26 mai este extrem de importantă pentru viitorul său mai ales că va fi  semnalul pentru alegerile prezidențiale din acest an și cele locale de anul viitor. Pe  26 mai, românii   sunt   chemați  să voteze și la  referendumul   despre   justiție   convocat  depreședintele Iohannis. Un referendum just cat de asaltul necontenit și neobosit dus de liderul PSD și toate Guvernele sale obediente împotriva unei justiții drepte și corecte având drept unic obiectiv scăparea infractorului cocoțat în vârful României, Liviu Dragnea.Validarea referendumului convocat de președintele României ar fi o  lovitură imensă pentru PSD. Iar plasarea PSD mai jos de locul întâi la alegerile europarlamentare, ar scoate complet partidul lui Liviu Dragnea din ring. Din toate aceste motive este important ca fiecare român să meargă la vot. Pericolul mare este ca   sondajele   de   opinie   să   demobilizeze.   Pentru   a   opri   PSD   este   nevoie   ca   toți   românii   să înțeleagă că trebuie să meargă la urne pentru referendum și europarlamentare pe 26 mai! Cu oprezență mică la urne, PSD va continua să se comporte precum vătaful României. Cu o prezențămare la vot, România își recapătă demnitatea și șansa la un viitor!

Plasarea PSD mai jos de locul întâi la alegerile europarlamentare, ar scoate complet partidul lui Liviu Dragnea din ring. Din toate aceste motive este important ca fiecare român să meargă la vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *