PSD vrea primăria Giurgiu, dar n-are cu cine

Într-o ”prea frumoasă” emisiune, în care moderatorul a recunoscut că are un mare vid în cap, liderul PSD Giurgiu, Marian Mina, ca invitat al emisiunii , ”a dat din casă” despre planurile de cucerire a primăriei Giurgiu, la alegerile din 2024.

N-ai cu cine, domne, n-ai cu cine!

Marian Mina ar vrea să arunce în luptă un tânăr, sau un gladiator cu experiență, dar cităm: ”Nu este nimeni pregătit pentru primăria Municipiului Giurgiu”.

Și totuși, negocierile au început

Chiar zilele trecute Marian Mina s-a întâlnit cu fostul primar Nicolae Barbu. S-au făcut propuneri de nume din ambele părți, dar nu s-a ajuns la o concluzie.

Ca ipoteze PSD-iste s-a vehiculat, pentru potențiali candidați, deputatul Elena Dinu, și un nume surpriză, care nu a mai candidat niciodată.

PSD vrea oameni curați, nepătați, cinstiți, onești, bla, bla, bla, greu de găsit într-un partid în care mai toți pretendenții la primărie au scheleți prin dulap.

Până la stabilirea unui plan concret de strategie, Marian Mina i-a urecheat puțin pe consilierii locali PSD, care, cităm din nou, ”stau la cutie, nu se implică”.

Ca o concluzie, primăria Giurgiu nu a fost niciodată ușor de cucerit. Aici nu mai merge cu șmecherii, cu aranjamente, permutări și combinări de n luate câte k. Cât despre candidații ”notorii”, veșnicii visători la scaunul de primar, nu au nicio șansă. Plus că, ce să mulgi de la o vacă ce a înțărcat de mult?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *