Raed Arafat a vizitat, azi, Spitalul Județean Giurgiu

 

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a vizitat astăzi, alături de Președintele Consiliului Județean Giurgiu Dumitru Beianu și Prefectul Județului Giurgiu Aneta Matei, Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, unde a discutat cu managerul Dragoș Chivu și reprezentanții Secției de Terapie Intensivă.
Discuția a vizat, în principal, modul în care sunt îngrijiți pacienții, în contextul creșterii alarmante a numărului de infectări cu Covid 19.
 Managerul unității spitalicești a explicat că se confruntă cu o lipsă de personal medical, în special în Secția de Terapie Intensivă.
Secretarul de stat Raed Arafat a dat asigurări că va încerca, în perioada imediat următoare să aducă personal medical pentru secția ATI a Spitalului Județean Giurgiu și, de asemenea, o unitata mobilă de terapie intensivă.
De asemenea, secretarul de stat a asigurat autoritățile giurgiuvene de tot sprijinul său pentru ca, la nivelul județului, actul medical să se desfășoare în cele mai bune condiții.

One thought on “Raed Arafat a vizitat, azi, Spitalul Județean Giurgiu

  1. Dl Profesor în spital ați intrat ? Asa cum ma așteptam nu ,totul este ok! personal de nota -1 și slab pregătiți profesional știți cum știu și eu ca la fațada toți sunt drăguți chiar ar face și mătănii dar noi știm ca totul este o mizerie în Giurgiu de la Director pana la femeia de serviciu MA înclin cu Stima State Gelu în slujba Dv și a statului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *