Rareș Bogdan la Alexandria: “Noi o să arătăm PSD ce înseamnă nimicul când ei vor fi nimicul pe 26 mai

Partidul   Național   Liberal   și-a   lansat   sâmbătă,   la   Alexandria,   candidații   la   alegerileeuroparlamentare, în prezența președintelui PNL Ludovic Orban, a candidaților Rareș Bogdan, Siegfried   Mureșan,   Dan   Motreanu,   a   prim-vicepreședintelui   Raluca   Turcan,   a   secretarului general Robert Sighiartău și a multor lideri locali ai PNL.

Lansarea candidaților a avut loc pe un teren privat, oferit cu generozitate de un localnic, în condițiile în care autoritățile locale din Alexandria au refuzat să dea aprobare pentru mitingul PNL. Evenimentul de la Alexandria s-a desfășurat sub emoția acestui fapt dar și a participării, la adunarea PNL, a văduvei lui Ilie Gâzea, protestatarul din 10 august 2018, care a murit la scurt timp după ce a inhalat gazele jandarmilor. În amintirea lui, participanții au păstrat un moment de reculegere.

Întâlnirea organizată de PNL la Alexandria s-a bucurat de participarea a aproximativ 2000 deoameni și a fost urmată de un marș prin centrul orașului în timpul căruia liderii și candidații PNL au dăruit lalele galbene și au vorbit cu locuitorii.

Liderii și candidații PNL au acuzat puterea că ține sudul țării în sărăcie și că datoria fiecăruimilitant  al PNL  este  să  le  spună oamenilor  că vremea  PSD a  trecut  și  că  își pot recăpăta demnitatea și viața decentă prin votul din 26 mai.

Candidatul de pe primul loc al listei PNL, Rareș Bogdan, a spus:  “Am venit aici să eliberăm Teleormanul   de   sub   neo-bolșevicii   lui   Liviu   Dragnea.   De   când   guvernează   România,   Liviu

Dragnea și PSD au spus un singur adevă – că România merită mult mai mult!”

“Copiii voștri au fost alungați, copiii lor s-au îmbogățit. O parte din România a fost alungată în Europa Occidentală de ei. Ce v-au oferit ei în 30 de ani? Nimic. Noi o să le arătăm ce înseamnă nimicul când ei vor fi nimicul pe 26 mai”, a spus candidatul PNL. Rareș Bogdan a acuzat administrația PSD de la Teleorman că a reușit să aducă în județ doar un milion de euro fonduri europene, în timp ce administrațiile liberale din toată țara au adus sute și sute de milioane de euro pentru proiecte în comunitățile lor.

“De doi ani și jumătate auzim de la PSD și Liviu Dragnea doar despre cum vor să scape infractorii și cât de greu este în pușcărie. Nu auzim un cuvânt despre spitale, școli cu toaletele în curte. În democrație, hoții stau la pușcărie, nu în Parlament, Guvern sau sedii de partid. Nu vă fie frică, Liviu Dragnea pică”, a mai spus Rareș Bogdan.

Președintele PNL, Ludovic Orban, le-a spus participanților că PNL garantează 4ecărui român căva fi respectat, că va avea o șansă în viață și va 4 sprijinit de toate autoritățile statului. “Românii trebuie respectați. Iar PNL o va face. Destul și-au bătut PSD și Liviu Dragnea joc de români, destul   au   condus   prin   intimidare,   corupție,   minciună,   amenințând   și   călcând   în   picioare demnitatea oamenilor”, a spus Ludovic Orban.

Președintele PNL le-a transmis liberalilor că 4ecare zi de campanie va fi foarte grea mai ales în sudul țării. “Știți foarte bine cum satrapii din această zonă duc oamenii la vot, iar uneori scriu procesele verbale înainte chiar ca oamenii să voteze. Vă cer, ca președinte al PNL, să nu pierdeți nicio zi, să ajungem în casa fiecărui român, să vorbim cu oamenii și să le spunem adevărul despre PSD, dar și faptul că votând PNL vor fi respectați”.

Ulterior, conducerea PNL, candidații PNL și participanții la manifestarea de la Alexandria au pornit în marș prin oraș, încheiat după două  ore  în   centrul orașului.  “Vreau să vadă Liviu Dragnea și autoritățile locale că, deși au vrut să ne țină prizonieri aici, spațiul public nu este al lor, România este liberă, Teleroman este liber iar Alexandria este a fiecărui român”.

Locuitorii din Alexandria au fost încântați să stea de vorbă cu liderii PNL și candidații liberali, auprimit cu drag lalelele galbene oferite și au strigat împreună cu liberalii “Alexandria, trezește-te!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *