Războiul cămășilor roz

Președintele Marin Anton a început conferința de presa a PNL -Giurgiu de joi ,28 Septembrie, anunțând ca si-a făcut programare la detectorul de minciuni .

In plus, acesta este gata ii ofere “Bonus” si senatorului Niculae Badalau un “free session ” de detectare a minciunilor in scaunul cu pricina, ca sa fie ” meciul ” echilibrat si la “masa verde”.
Așteptam cu nerăbdare rezultatul testului .

Vom afla in cele din urma , rezultatul nunții disputate între Romeo si Julieta si intre cuscrii primari si prieteni , cărora le-a fost șef pe linie de partid Anton , pe care prin Fifty-five Shades of Red –  Ordonanta de Urgenta (OUG.55), i-a preluat Badalau la pachet cu alți primari si ii păzește acum cu mari eforturi –  pana la silire – pana la lovire -pan’ la însușire!

Returul nunții mult disputate si mediatizate ,despre care s-a spus ca a fost “furată” , mai mult decât mireasa ar fi fost găsită nepătata (in mărturii pe la tv ),se va juca la sfârșitul săptămânii viitoare la botezul fetiței surorii miresei- fina lui Marin Anton.

Daca ar fi invers ,si la acest eveniment ar apărea Badalau, poate ca Anton l-ar trezi din amnezie, i-ar mai spune o data cine este si ca amândoi au fost “războinicii cămășilor roz” ,si l-ar așeza la masa cu el ,asa cum a făcut si alta data cu diferite ocazii.

I-ar jura ca nu el ii ascunde ochelarii si nici adevarul imprimat cu ajutorul butonului rosu.
Cu siguranța nu l-ar ierta pentru ca toarnă Pepsi in vin! E mai rau si decât “sifonul”.

Dar,  nu face Badalau așa ceva; nu sifonează, nu prelucrează si nu ia in considerare invitații telefonice!

Pana adunci, servim gogoși de la martori mincinoși;

Gogoși , gogoși,
Calde gogoși,
Aromate , parfumate
Nu-s cu oua , nici cu lapte
Doar cu vorbe despre fapte
Care nu s-au întâmplat
Când o camera-a filmat.

Acesta este un pamflet. Tratati-l ca atare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *