Razboiul “Carmenelor”

“Sa spun, sa nu spun?” , se framanta profund doamna prefect de Giurgiu, Nina Carmen Crisu,intrebata fiind daca este multumita de deszapezirea facuta de municipalitate dupa ultimele caderi massive de zapada .
Se pare ca dumneaei este frecvent chinuita de aceasta intrebare …”Sa spun, sa nu spun?”

Asa s-a gandit probabil dumneaei cand a fost intrebata in mod oficial de catre conducerea Partidului National Liberal -Giurgiu, daca pe perioada in care se afla in concediu medical , a fost in vizita in Israel.

“Sa spun , sa nu spun ca sunt membra ATOP” – functie incompatibila cu cea de prefect –o fi gandit de asemena doamna Nina Carmen Crisu…
Pana la urma ,a decis ca este sub demnitatea dansei sa raspunda unei asemenea intrebari !

Si ca sa nu mai fie chinuita de astfel de intrebari, s-a hotarat sa se inchida in prefectura si sa fie cat mai “pretioasa in aparitii”.
La dansa, aparitiile nu pot fi decat senzationale, ori incompatible , asa ca s-a prezentat si la petrecerea data de PSD cu ocazia zilei femeii .
Macar de-ar da acest mare partid o lege prin care prefectul sa nu mai fie apolitic, ca sa scape o data pentru totdeauna prefectii si de grija asta .

Revenind la prefecta de Giurgiu, si la ce “nazbatii” mai face…se mai ia cu manta de primar, se mai umple de bune intentii si ii suspenda fara explicatii mandatul consilierului judetean-PNL – Marius Nicusor Iacob -uite asa , pentru ca a auzit ea de la Codrin Stefanescu ca “ pentru ca poate”.

In anumite zone din municipiul Giurgiu , inca mai este zapada depozitata de municipalitate pe tronsoane unde sa nu incurce – de exemplu intr-un refugiu din parcarea de pe strada cu partide .
Zapada este neagra de la gazelle de esapament , d-na prefect – neagra de suparare.
Va mai amintiti doamna prefect ce va spuneam atunci cand va exprimati parerea despre modul in care s-a facut deszapezirea (care putea fi fexecutata mult mai bine, desi de nins ningea intr-una)? https://giurgiu-tribune.ro/2018/03/02/sa-spun-sa-nu-spun/

Va spuneam ca nu va avea vreme sa se topeasca toata zapada ( desi a urmat o perioada destul de calda ), pana ce va veti face bagajele. Si vi le-ati facut!

Ati plecat deja in conceiu de odihna in vreme ce Corpul de Control al Ministrului de Interne, Carmen Dan, v-a cotrobait toata săptămâna trecuta prin acte si v-a gasit… “subdemnitatile” ! Si cum  “pe demonstrate” am aflat ca doua Carmen nu pot sa incapa intr-o teaca , va uram concediu placut in continuare si ii lasam onoarea presedintelui Consiliului Judetean Giurgiu sa va spuna “Vaya con Dios!”
Sa vedem dansului cine ii va spune aceasta urare , pentru ca dansul este cel ce urmeaza sa plece.
Sa nu ziceti ca nu v-am zis…

Camelia Sachetti
Acesta este un pamflet , tratati-l ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *