RAZIE DE AMPLOARE ORGANIZATĂ DE POLIȚIȘTI IN JUDEȚUL GIURGIU

7 permise de conducere și 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare retinute și 3 certificate de înmatriculare retrase de politistii giurgiuveni in urma raziei de amploare din weekendul trecut in in judet. Au fost aplicate peste 190 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 110.000 lei si au fost confiscate 87 kg fructe.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au organizat o razie la nivelul județului Giurgiu, în urma căreia au fost aplicate peste 195 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 118.125lei.

În noaptea de 11/12 mai a.c., între orele 18.00-04.00, polițiștii Serviciului Ordine Publică, Serviciului Rutier, Serviciului Investigarea Criminalității Economice, Serviciul Investigații Criminale, Serviciului Arme Exploziv și Substanțe Periculoase, cu sprijinul a 12 jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu, au organizat o razie la nivelul județului Giurgiu, pe linia creșterii vizibilității elementului polițienesc, prevenirea și combaterea faptelor cu violență și a celor la regimul rutier, silvic și transportul/comercializarea de legume și fructe.

În urma activităților efectuate au fost constatate 3 infracțiuni la regimul rutier (conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere) și au fost aplicate 198 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 118.125 de lei.

De asemenea, polițiștii au confiscat 87 kg fructe, în valoare de 1.320 lei și suma de 3.000 de lei.

Polițiștii giurgiuveni au controlat 9 societăți comerciale, au legitimat peste 470 de persoane, au oprit și verificat peste 294 de autovehicule și au verificat o persoană aflată sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *