Razii in baruri si discoteci

Cinci societati cu domeniul alimentație publica, din mediul rural, peste 100 de persoane și 80 de autovehicule, au fost verificate weekendul trecut de către un echipaj mixt format din polițiști din cadrul structurilor de investigare a criminalității economice, ordine publică, poliție rutieră, secțiilor de poliție rurală și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale – IPJ Giurgiu, alături de jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu și un reprezentant al Comisariatului județean pentru protecția consumatorilor Giurgiu.

Aceștia au controlat cele mai importante discoteci din județ spre a asigura buna desfășurare a lucrurilor si a respectării cadrului legal.

Au fost constatate 30 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 20.000,lei, și a fost confiscată suma de 6.000 lei, reprezentând contravaloarea cantității de 170 litri băuturi alcoolice.

Au mai fost constatate lipsa personalului de ordine, lipsa planurilor de pază avizate în condițiile legii, neîntocmirea documentației specifice împotriva incendiilor, produse alimentare cu termen de valabilitate expirat, neafișarea prețurilor produselor expuse la vânzare, lipsa de informare volum/porție, expunere produse la vânzare fără documente de proveniență, etc.

Mai mult decât arat,au fost întocmite două invitații la organele de control pentru administratorul unei societăți unde angajații nu au fost în măsură să prezinte lucrătorilor I.J.S.U. și O.J.P.C. documentele pentru control.

Urmare a filtrelor organizate în alropierea barurilor și discotecilor polițiștii rutieri au aplicat 15 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor normelor legale privind circulația pe drumurile publice, și au reținut un permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *