Recent modernizată, Strada Gării se deteriorează rapid

Recent supusă modernizării pentru a permite autoturismelor să circule pe un singur sens, Strada Gării a început rapid să se deterioreze. Giurgiuvenii postează periodic imagini pe facebook cu fosta pietonală, care fie se inundă când plouă, fie începe să-și piardă din dale. Soferii se plâng că sensul pe care sunt nevoiți să circule este denivelat, iar atunci când parchează trebuie să fie atenți să nu lovească cu ușile pietrele acelea rotunde instalate pe marginea drumului. Oamenii spun că reamenajarea străzii Gării a fost făcută în grabă, fără a ține cont și de părearea agenților economici din zonă. Cei mai mulți reproșează fostei conduceri a primăriei faptul că s-au păstrat aceleași trotuare, care sunt foarte deteriorate și au o lățime mult prea mare, în timp ce banda de șosea pietruită este prost executată, iar scuarurile laterale nu-și au rostul.

Ce se poate face pentru a satisface aceste doleanțe este greu de spus, dar este clar că pe viitor va trebui intervenit în zonă pentru că strada se deteriorează pe zi ce trece.

Valoarea lucrărilor de reamanajare a fostei pietonele s-a ridicat la 570.000 mii lei, bani alocați din bugetul Primăriei.

One thought on “Recent modernizată, Strada Gării se deteriorează rapid

  1. Trebuia lasata ca strada pietonala, avid după voturi fostul primar a făcut jocul comercianților, daca vrei sa-ti cumperi ceva de la magazinele de pe str. Gării nu trebuie să te duci cu masina pana in usa magazinului mișcarea face bine, acum str. a devenit parcare fără plată, dar pietonala era facuta de Iliescu, si trebuia distrusă, ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *