Record de motocicliști la Giurgiu, în deschiderea sezonului moto 2024

Eveniment mare, azi, la Giurgiu, dedicat motocicliștilor.

S-a dat startul sezonului moto, iar participarea a fost un record. Peste 300 de motocicliști din Giurgiu, județele vecine, București și din Bulgaria au venit la noi pentru unul din cele mai frumoase evenimente ale anului.

În 2022 când giurgiuvenii Mirel Cazacu și Urucu Albert Cosmin – au organizat prima ediție a deschiderii sezonului moto, la Giurgiu, au participat 60 de motocicliști.

Anul următor, la ediția a doua, pe pietonala ”Mircea cel Bătrân”s-au adunat puțin peste 200 de motocicliști.

Azi, 07 aprilie 2024, la ediția cu numărul trei, participarea a depășit orice așteptări ale organizatorilor, fiind prezenți, la Giurgiu, peste 300 de motocicliști din mai multe județe, București și din Bulgaria.

Etalate, ca la un expo-show, motocicletele au atras toate privirile. Modele diferite, ani de fabricație diferiți, unele noi, altele cu zeci de mii de kilometri la bord, motoarele conduse de motocicliști de toate vârstele au atras toate privirile.

Grație sponsorilor care s-au alăturat organizatorilor, cei mai norocoși 100 de motocicliști, aleși din tombolă, s-au bucurat de premii care mai de care: de la brelocuri, ședințe foto, ITP-uri gratuite, spray-uri și fel de fel de accesorii moto, până la căști și geci, sesiuni de tatuaje și multe alte surprize.

Evenimentul, pe lângă exponatele etalate spre adminirație a avut ca scop și conștientizarea apariției motocicletelor pe strada, și sporirea atenției asupra siguranței rutiere, viteza excesivă și neacordarea de prioritate fiind principalele cauze de accidente rutiere grave.

De altfel, un element de noutate față de edițiile anterioare a presupus oportunitatea motocicliștilor prezenți la paradă de a parcurge un poligon special amenajat de către Inspectoratul Judetean de Poliție Giurgiu, ce vizează perfecționarea abilităților de conducere a motocicletelor.

Atracția principală a fost startul paradei moto, când cei peste 300 de motocicliști și motoarele lor au pornit în defilare prin Municipiul Giurgiu, spre admirația giurgiuvenilor veniți să asiste la eveniment.

Toate cele petrecute azi la Giurgiu au fost posibile cu sprijinul Inspectoratului Județean de Poliție, Primăriei Giurgiu și ai sponsorilor oficiali: BIKER FUN SHOP, PCV GLASS AUTOSERV, RESTAURANTUL ”LA PONTON”, UNHOLY TATOO STUDIO, AUTO TIK TRANS, ONE AUTO și ITP DIA TRANS.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *