web analytics
Giurgiu-Tribune

Record de noi cazuri de coronavirus la Giurgiu

În ultimele 24 de ore, 283 de giurgiuveni s-au testat pentru a vedea dacă sunt infectați cu noul coronavirus. Dintre aceștia, 149 au ieșit pozitivi, ceea ce înseamnă un nou record al infectărilor pentru județul Giurgiu. În acest moment sunt 830 de cazuri active, dintre care 375 spitalizați și 455 în izolare la domiciliu. De asemenea, 455 sunt în izolare la domiciliu , iar 0 au fost externate la cerere.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 101 apeluri “112” referitoare la COVID-19. Echipajele desemnate din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu au efectuat 2 misiuni de transport către unități spitalicești.

Având în vedere faptul că numărul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19) este în creștere, echipaje mobile din cadrul ISU Giurgiu au continuat acțiunile de prevenire și informare a cetățenilor, în locurile aglomerate din municipiul Giurgiu și în localitățile: Frasinu, Vlad Ţepeş, Plopşoru, Izvoarele, Chiriacu, Malu, Comasca, Oinacu, Putineiu, Hodivoaia, Prundu, Onceşti, Stăneşti, Vedea, Brăniştari, Uzunu, Frăteşti, Remuş, Radu Vodă, Schitu, Mihăileşti, Novaci, Naipu,  Letca Nouă, Bucşani, Schitu, Ogrezeni, Crivina, Malu Spart, Suseni, Vânătorii Mici, Găiseanca, Izvoru, Corbeanca, Obedeni, Floreşti, Stoeneşti, Cărpenişu. Căscioarele, Ulmi, Cosoba, Vadu Lat, Tântava, Bolintin Vale, Moşteni. Mesajele au fost transmise prin intermediul sistemelor audio al autospecialelor, care au tranzitat zonele cele mai aglomerate din oraş şi uliţele comunelor, astfel încât informațiile preventive să ajungă la un număr cât mai mare de persoane, iar interacțiunea cu acestea să fie limitată.

 

One thought on “Record de noi cazuri de coronavirus la Giurgiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *