Referendumul pentru familie: Mii de preşedinţi de secţie de votare s-au retras. Iata componenta BEJ la Giurgiu!

Circa 4.000 de preşedinţi de secţie de votare s-au retras înaintea referendumului pentru revizuirea Constituţiei din 6 -7 octombrie, a anunţat, joi, vicepreşedintele Autorităţii Electorale Parmanente (AEP) Marian Muhuleţ. Baza de date pusă la dispoziţie de către AEP preşedinţilor de tribunale este de aproape 60.000 de persoane. Deci cifra variază, de la câteva zeci la câteva, la o sută şi ceva, în funcţie de judeţ.

Aproximativ 4.000 de preşedinţi de secţie de votare s-au retras înaintea referendumului pentru revizuirea Constituţiei din 6 -7 octombrie, a anunţat, joi, vicepreşedintele Autorităţii Electorale Parmanente (AEP) Marian Muhuleţ. După şedinţa Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activităţilor de organizare a referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei acesa a explicat că cei mai mulţi dintre cei care se retrag invocă motive personale si ca nu există riscul să nu fie deschise secţii de votare.
In judetul Giurgiu component Biroului Electoral Judetean este urmatoarea;
1. Dragomir Cristina presedinte BeJ – Expert electoral ,consilier la tribunalul Giurgiu
2. Dumitru Alin Florinel – ALDE
3. Dudas Ana Maria – UDMR
4. Andronache Cosmin Leonard- USR
5. Stancu Elena –PNL
6. Dobre Vladimir Eugen – PSD
7. Breazu Georgeta Manuela – PMP
Pana joi la ora 18.0 au fost depuse trei contestatii . Doua plangeri vizeaza afisajul electoral in afara locurilor special amenajate in acest sens , inclusiv in curtile bisericilor si o contestatie a fost depusa pentru folosirea tricolorului pe flyerele de promovare a referendumului .

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *