Giurgiu-Tribune

Restricții de circulație pe un drum județean

Prin Hotărârea Consiliului Județean Giurgiu nr. 241 din 17.10.2022 a fost aprobată instituirea unei restricții de circulație pentru autovehiculele rutiere de marfă care depășesc masa totală maximă autorizată de 12 tone, pe drumul județean DJ602, sectorul din județul Giurgiu, cuprins între intersecția cu drumul județean DJ601A (localitatea Joița) și limita cu județul Ilfov (limita unității administrativ teritoriale Comuna Săbăreni).
 Aceasta restrictie nu se aplica riveranilor.
 Varianta de rută alternativă (ocolitoare) este DJ601A (Joita – Bacu – Dragomiresti Deal) – Centura Bucuresti (CB) – DN7 (Chitila).
Restricția intra în aplicare de astazi, 24.11.2022, odata cu montarea indicatoarelor rutiere în zonă.
Societățile de transport rutier de marfă pot folosi rute alternative, pentru a nu se ajunge la eventuale sancțiuni, conform OUG nr. 195/2002, actualizată, privind circulația pe drumurile publice.
 Restricția a fost instituită în urma numeroaselor plangeri ale locuitorilor din comuna Săbăreni, ca urmare a traficului greu de marfă, desfășurat ziua și mai ales noaptea, sector de drum preferat ca variantă ocolitoare a Centurii Bucureștiului.

 

Visits815 Visits 12 Visits 1727021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *