Revoltător! Pista de atletism din Giurgiu folosită pentru un concert organizat de un afacerist local

Cu chiu cu vai, în Giurgiu s-a amenajat o pistă de atletism, în zona ”Steaua Dunării”, destinată celor care vor să facă mișcare în aer liber, la orice oră și fără să plătească.

Zilnic pot fi văzuți aici giurgiuveni, adulți și copii care fac sport de plăcere sau sportivi care se antrenează pentru competiții.

Dar cum la noi normalitatea nu ține prea mult, pista de atletism va fi, în curând, locul unde se va desfășura un concert organizat de un afacerist local, care, potrivit surselor noastre se vrea primar la Giurgiu.

Ce ni se pare revoltător este că primăria a emis autorizație pentru ca pista de atletism să găzduiască concertul cu pricina, deși în Giurgiu sunt multe alte locații unde se pot derula astfel de evenimente.

Cum de Bâlciu, Zilele Orașului, Târgul de vechituri, etc au loc în vecinătatea pistei, iar acest concert are ca locație chiar locul unde giurgiuvenii vin să deruleze activități sportive?

Chiar nu s-a gândit nimeni la consecințe? Chiar oricine, oricând poate organiza concerte când vrea și unde vrea?

Așteptăm un punct de vedere oficial al primăriei Giurgiu, singurul răspuns primit fiind că ” există autorizație, pentru locul unde se face”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *