Rezervări online sau telefonic pentru cărțile existente la Biblioteca Județeană “I.A. Bassarabescu”

Biblioteca Județeană “I.A. Bassarabescu” dă o veste bună cititorilor săi anunțând că dispune de un catalog  electronic în care au fost introduse titluri de cărți.  Cititorii pot face inclusiv rezervări online sau telefonic pentru cărțile existente la raft , angajații bibliotecii urmând să stabilească, de comun acord cu solicitantul o oră la care pot să ridice comanda pentru a preveni aglomerarea.

 

Fie că este vorba despre cărți  de studiu, documentare și cercetare, de acum giurgiuveniii pot face rezervari telefohonic și online  la Biblioteca  Județeană “I.A. Bassarabescu”  . Până la această data, angajaţii Bibliotecii au introdus în catalogul electronic 210.000 titluri.

Prin intermediul rezervărilor online, cititorii au posibilitatea să solicite scanarea unor materiale din cărți sau publicații periodice precum și bibliografii la cerere, în limita unui număr de 20 de pagini. Indiferent de modul în care s-a făcut rezervarea, angajații bibliotecii vor căuta la raft vor pregăti documentele solicitate, vor anunța telefonic și vor stabili, de comun acord cu solicitantul o oră la care poat fi ridicate cărțile pentru a preveni aglomerarea.

Procedura implică următoarele etape:

Consultați catalogul online al bibliotecii, de pe pagina principală a site-ului www.bjgiurgiu.ro la secțiunea Catalog online. Căutați apoi documentele dorite (după titlu, autor etc.). Identificați locația acestora (sediu sau filiale), transmiteți solicitările dumneavoastră pe adresa de e-mail  sau la numerele de telefon pe care le găsiți pe site-ul instituției www.bjgiurgiu.ro la secțiunea Contact (alături de titlurile dorite puteți găsi cu ușurință informații despre înscrierea la bibliotecă și împrumutul la domiciliu).

 

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *