Romania! Înapoi in viitor! Urmează Strategia PRO Romania!


Dupa congresul PSD când Daddy si-a umflat muschii, Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan susţinea că partidul Pro România urmează sa devină un proiect viabil, precizând că foarte mulţi dintre cei nemulţumiţi de Liviu Dragnea,se vor îndrepta către formaţiunea condusă de Victor Ponta.
Europarlamentarul PSD spunea atunci că există mulţi oameni îngrijoraţi în PSD, dar că aceştia nu au curaj să ia atitudine.

” Există şi o laşitate, unii au fost cumpăraţi cu puţin. Lumea e cumva mulţumită atât timp cât PSD e la guvernare, chiar dacăpartidul se distruge”.

Între timp, “Pro Romania” lucrează, “arvunind” încă de pe acum nemulțumiții aflati încă in PSD, precum si pe cei din ALDE si chiar PNL.

Spun “arvunind” pentru ca nu este momentul acum. Cei din PSD, nu ar da deocamdată vrabia din mâna pe cioara de pe gard , iar ceilalți “arvuniți” din celelalte partide, au misiunea de “sifona” si bloca deocamdată pe ici pe colo prin punctele esențiale, o dezvoltare naturală atât a opoziției cât si a membrilor de coaliție.

Cum-necum, legile justiției vor trece , lăsând in urma loc de “explodat”, insa “tunarii” se vor transforma in “țepari”!

Ca sa nu ajungem iar sa facem trimitere la mintea Romanului cea de pe urma, putem face ceva acum când suntem încă “înapoi in viitor? ”

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *