RoMaryo Primaru’ strikes again !

 

Se pare ca veselul personaj de la Singureni , primarul indragostit nu atat de fotbal , cat de indragostit este de faima pe care acest joc poate s-o aduca invingatorilor , a gasit solutia miraculoasa pentru a castiga toate meciurile .
Nu , nu si-a luat antrenor nou , ba chiar l-a concediat pe ,,cioflingarul” de Danut Lupu , care oricum nu stia nimic si mai manca si mult .
Nu si-a improspatat echipa nici cu jucatori noi , pentru ca mercenarii astia veniti de la Bucuresti vor bani ca-n divizia A .
RoMaryo Primaru’si-a luat arbitrii pe persoana fizica .
Astia sunt cei mai eficienti .
Un arbitru bun si bine cointeresat poate face si-o echipa de schiopi sa defileze in fata Barcelonei .
Nu, nu i-a luat pe toti arbitrii la el acasa , ca si-astia mananca mult si in marea lor majoritate sunt betivi si ,,bagabonti ”.
L-a luat pe seful lor , pe ,,maestrul ,,Ciurila-Ciordila”
Cine-i asta ?!
Nu exista om din judetul Giurgiu , care sa fi avut legatura , chiar si pasagera cu fotbalul  , care sa nu-l cunoasca pe  ,,mesterul” Ciurila-Ciordila .
Ciurila e-n stare , pentru trei bomboane sa ,,tranteasca” si meciul dintre grupele mijlocii ale gradinitelor numarul 5 si numarul 7 .
Ciurila a facut un jucator surdomut sa vorbeasca prima data dupa 25 de ani de la nastere si singurele cuvinte pe care acesta le-a rostit au fost ,, Te omor Ciurila , baga-mi-as….” si de-atunci n-a mai vorbit saracu’ .
Ciurila este singurul arbitru , care a arbitrat un meci in care ambele echipe combatante au iesit invingatoare .
Toata lumea fotbalistica giurgiuveana este de acord ca lui Ciurila i-ar trebui trei vieti ca sa-i ajunga , pentru cata puscarie ar trebui sa faca , la cate meciuri a ,,trantit”
E ! Pe Ciurila-Ciordila si l-a luat RoMaryo Primaru’ ca port-bonneur si de-atunci A.S Singurei castiga tot .
-Hey , Rapid unde esti !?
-Sa vezi ce bataie iti iei tu Rapidule si ce goluri iti da RoMario Primaru’ cand e Ciurila-Ciordila in teren !
-Bai nea Burleanu , vorbeste cu smecheru-ala de Infantino sa-l delege pe Ciurila la meciurile echipei noastre nationale , si sa ne vezi in trei ani campioni mondiali !
Da’ c-o conditie .
Din echipa noastra nationala sa nu lipseasca RoMaryo Primaru’ .

Acesta este un pamflet.
Asemanarea personajelor cu Maryo , primaru de la Singurei si cu Ciurila ,arbitrul blatuitor de la Giurgiu , este pur intamplatoare .

22.11.2018
Costel Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *