S-a dat drept suedez pentru a păcăli polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră giurgiuveni  au depistat un tânăr de 19 ani  în timp ce încerca să intre ilegal în ţară pretinzând că este suedez, insă oamenii legii au constatat faptul că persoana de sex masculin nu este una și aceeași cu cea din fotografia pașaportului prezentat la control.

Prin metoda substituirii de persoana a incercat un pasager,  de sex masculin, în vârstă de 19 ani să intre in țară prezentând un pașaport fals.

În data de 26.02.2024, în jurul orei 04.45,  în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, acesta  s-a prezentat pentru a intralegitimandu-se  cu un pașaport eliberat de autoritățile din Suedia.

La controlul de frontieră, s-a constatat faptul că persoana de sex masculin nu este una și aceeași cu cea din fotografia pașaportului prezentat  autorităților. 

În urma controlului amănunțit, asupra bărbatului nu au fost descoperite alte documente care să ateste identitatea sa reală.

Având în vedere aspectele constatate, bărbatul a fost preluat de reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *