S-a-ntors Petra Ochisor / Fiindca-asa a vrut Vapor

Vapor , Oaea si Petruta in plin efort de urmarire a virusului pestei porcine .

 

La conducerea Directiei Agricole de la Giurgiu s-a intors zilele trecute Petra Ochisor .
Spun ca s-a intors , pentru ca doamna Ochisor a mai ocupat postul de director al mai sus amintitei institutii si in anii 2009-2012 , adica in plina administratie PDL-ista , dupa care a dat adevarate teste de tenacitate si anduranta , facand naveta pe rand la Focsani si la Pitesti , trimisa fiind de catre partid sa salveze agricultura in ograda lui Oprisan si-a lui Nicolescu .
Asadar , s-a-ntors Petra Ochisor !
….Fiindca-asa a vrut Vapor.
Da , revenirea inginerului Ochisor Petra in locul economistului Stelian Cosoi la butoanele Directiei Agricole giurgiuvene i se datoreaza aproape in totalitate primarului de la Colibasi , Constantin Stoica , cel care e alintat de catre prieteni si cunoscuti cu numele de scena ,,Vapor”.
Cine e acest Vapor ?
Daca in centrul si in nordul judetului nu-l stie nimeni , pentru ca a avut nesansa de a fi primar al unei comune minuscule si neimportante , in partea de sud domnul Vapor este un rege neincoronat al ,,shushelor” si al fitilelor pe care le trage si cu liberalii la putere , da’ mai ales cand administratia e la mana social-democratilor , domnul Vapor fiind un social-democrat- liberal autentic .
Domnul Vapor este foarte bun prieten al senatorului Nicusor Urinel , dar si al ministrului agriculturii Petrica PPA Daea Oaia (PPA- acronim de la Pesta Porcina Africana) , asa ca numirea doamnei Ochisor , protejata dumnealui din comuna alaturata , Varasti , n-a fost decat o simpla formalitate .
O simpla formalitate a fost pentru domnul Vapor si numirea directorului de la APIA , precum si alte numiri de sefi pe la directiile deconcentrate , ca la un moment dat stai si te-ntrebi , de ce-o fi crezand Nicusor ,, Umezitoru” ca el e sefu’ ?
Sefu’ mare e Vaporu’ !
Nimic nu se face in judet fara stirea , fara acordul si fara participarea directa a sforaruui sef din judetul Giurgiu , domnul primar al comunei Colibasi si de ceva timp si al comunei Comana ,omniscentul si omnipotentul Vapor .

Cat va sta doamna Petra Ochisor in fruntea bucatelor giurgiuvene ?

Exact atat cat va dori papusarul sef , Costica Vapor .

 

Acesta , desi este un pamflet , contine un mare adevar . ,,N-ai tractor , fa-te Vapor !”

07.09 . 2018 Costel….Dumitru (era sa scriu Vapor )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *