S-au redeschis restaurantele în municipiu. Vezi cât este incidența cazurilor de coronavirus!

După o perioadă destul de lungă, în care restaurantele din Municipiul Giurgiu nu au putut primi clienți în interior, odată cu noul an, acestea s-au redeschis. Vestea a venit de la prefectura Giurgiu care a anunțat că incidența cazurilor noi de coronavirus, în ultimele 14 zile, în Municipiul Giurgiu a scăzut sub 3/1000 de locuitori, mai exact 2,68, fapt ce a permis redeschiderea restaurantelor în interior, însă la capacitatea de 30%.

Având în vedere această situație îmbucurătoare, conducerea Prefecturii a ținut să le mulțumească giurgiuvenilor pentru că au respectat măsurile igienico-sanitare.

”Conducerea Instituţiei Prefectului Judeţul Giurgiu doreşte să adreseze mulţumiri giurgiuvenilor care au respectat măsurile igienico-sanitare și recomandările de natură medicală formulate de experții în sănătate publică.
Acest fapt a contribuit semnificativ la scăderea sub 3 la 1.000 de locuitori a ratei de incidenţă, atât la nivelul judeţului, cât şi la nivelul municipiului Giurgiu, dovada reprezentând-o cifrele prezentate în cadrul celei mai recente raportări privind limitele de incidenţă cumulată a cazurilor COVID-19 pe ultimele 14 zile, realizată de Direcţia de Sănătate Publică Giurgiu.
Este foarte important să menținem o evoluție descendentă a cazurilor de persoane nou confirmate și putem realiza acest lucru doar respectând regulile sanitare.
Facem apel la toți cetățenii să respecte, în continuare, aceste reguli, pentru protejarea sănătății lor şi a celor dragi lor.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *