Giurgiu-Tribune

Salariatii DGASPC Giurgiu: Greva japoneza si proteste

Angajatiii DGASPC Giurgiu, au contributiile neplatite de 5 luni, iar plata salariilor este in urma cu doua luni. Sindicatul Protectia Copilului Giurgiu (SPCG) afiliat al Federatiei PUBLISIND, anunta greva japoneza si proteste .

Sindicatul Protectia Copilului Giurgiu (SPCG) afiliat al Federatiei PUBLISIND, a decis declansarea de proteste sub coordonare si cu sprijin din partea PUBLISIND, federație căreia SPC Giurgiu îi este afiliat, pentru a pune la punct ultimele detalii ale mișcărilor sindicale de protest ce urmează. Anuntul a fost facut marti, 5 decembrie, pe siteul federatiei http://publisind.ro/la-un-giurgiu-al-psd-salarii-neplatite-de-doua-luni-in-asistenta-sociala-proteste/?fbclid=IwAR3ioBdprE_Hk5ts8ch6hGPaUZNtTbasdq2ARlvr-VLQYYTJdQEJe5r6fVw .
Pe langa plata salariilor, angajatii cer să li se aducă la zi plata contribuțiilor la asigurările sociale. Sindicaliștii au planificat o grevă japoneză pentru data de 11 Decembrie, ce va fi urmată de pichetarea sediului DGASPC Giurgiu si continuată cu un marș de protest până la Consiliul Județean , în data de 12 Decembrie.
Masurile anuntate de catre cei peste 700 de sindicalisti au fost luate miercuri , 5 decembrie, la aproximativ o saptamana dupa asigurarile date de Directorul DGASPC Giurgiu, Dan Sima si de catre presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina, care spuneau ca luni (3 decembrie n.r.), bani vor fi virati , iar marti , salariile angajatiilor DGASPC , vor avea banii pe card.

Camelia Sachetti

Visits53 Visits 2 Visits 790305

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *