web analytics
Giurgiu-Tribune

Sancțiuni aplicate în piața din Bolintin Vale

În ziua de 15 noiembrie a.c., între orele 06.00-12.00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bolintin Vale și Serviciului Rutier, cu sprijinul lucrătorilor I.J.J. Giurgiu, au desfășurat o acțiune în Piața Agroalimentară din orașul Bolintin Vale, pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19.
Astfel, au fost verificate 15 societăți comerciale, 18 mijloace de transport și legitimate 24 de persoane, pentru abaterile constatate fiind aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.040 lei, pentru nerespectarea prevederilor legale.
În cadrul acțiunii, organele de control ai depistat 7 persoane care efectuau transport de produse de origine animală (carne), fără documente prevăzute de legislația sanitar veterinară, fiind aplicate 7 sancțiuni contravenționale și informată Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Giurgiu, autoritate competentă să dispună măsuri complementare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *