web analytics
Giurgiu-Tribune

SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂȚII – deschisa de politistii giurgiuveni . Invitat; Profesorul universitar Dr. Tudorel B. Butoi

Profesorul universitar Dr. Tudorel B. Butoi – Severin a fost, în premieră, alături de polițiștii giurgiuveni, cadre didactice și elevi din instituțiile de învățământ giurgiuvene si le-a vorbit despre prevenirea delincvenței juvenile în rândul adolescenților și măsuri pentru siguranța lor.

Evenimentul a avut loc la Muzeul Poliției de Frontieră si face parte din seria activităților dedicate „Săptămânii Prevenirii Criminalității” deschisa astazi, 21 mai, urmand a continua cu acțiuni destinate în special tinerilor, dar și persoanelor vârstnice.
In cadrul actiunii ce se desfasoara sub egida „este mai ieftin să previi decât să combați”, se vor desfasura concursuri tematice la care se vor oferi premii constând în biciclete, tablete, telefoane, materiale promoționale.

Profesorul Dr. Tudorel B. Butoi – Severin este un psiholog criminalist de exceptie, fost sef al Cabinetului de investigaţii a Comportanţelor Simulate din cadrul Serviciului Criminalistic al Poliţiei Capitalei.
In prezent, domnia sa este prof. univ.dr. titularizat pe disciplina psihologie judiciară, cadru universitar asociat al Institutului Naţional al Magistraturii, Universitatea Româno-Americană şi Universitatea Spiru Haret .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *