Șase! E pandalie mondială! Prostovirusu face ravagii!

De la războiul din Iraq, via 2-3 gripe aviare și peste porcine, n-a mai avut lumea atâta treabă cu comentatu la nivel global, ca acu, cu coronavirusu ăsta mondial.

Nu mai zic de comentatorii cu ștaif, care scriu pe FB și le e lene să se uite pe internet când dracu se scrie membri sau membrii, ca să nu mai zic de marea dilemă cu noștrii. În schimb, se răstesc din vârful patului la prefecți și miniștri ( e cu un i, frate!, ca și la membri, chiar dacă e mulți!)

Grămada de comentatori  a intrat în căldurile creației, unii dintre ei că așa i-a lăsat mama lor, alții că seamănă și cu alde tac-su, dar mai ales că e an electoral. Păi cum să nu filmezi cu telefonu prin conferințe, în direct, ca să afle și populația că TU filmezi, deci că ecziști? Și, dacă ecziști, carevasăzică că ești și tu în cărți la vreo pomană electorală? Se poate!?

Treaba cu gripa asta a intrat chiar și în familiile altfel sănătoase, de care, după ce nu s-a legat cartea sau spălatu, s-a lipit molima cu scrisu pe internet. Mamele se opintesc să dea laicuri pe feisbuc la tații care nu-și mai văd capul de treabă cu coronavirusu, cu mare gripă… pardon!, grijă să se sumețescă la copiii care le stau pe cap decând s-a închis școala: gura, nu-l enervați pe teticu că și-așa e stresat cu scrisu pe internet ! Nu vă scoate afară, n-auziți că că e pandalie mondială!

Am mai zis că orice criză începe de la panică. Nu mai zic că panica e susținută de multă prostie, că m-ar înțelege foarte puțini.

Gelu BREBENEL  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *