web analytics
Giurgiu-Tribune

Scriitoarea pentru copii Claudia Groza Lazăr din nou la Giurgiu!

Îndrăgita scriitoare pentru copii Claudia Groza Lazăr se va afla miercuri, 15 noiembrie 2017, în mijlocul elevilor de la Școala gimnazială nr. 5 din Giurgiu ,continuând astfel seria evenimentelor literare care au loc în cadrul generos al proiectului de educație nonformală intitulat “Biblioteca pentru copii-Cărți și autori” inițiat de Cenaclul pentru Copii și Tineret “ALDEBARAN”.

Evenimentul se va desfășura în parteneriat cu Asociația de Tineret “Ion Vinea ” Giurgiu , instituții de educație si biblioteci .

Proiectul urmareste dezvoltarea interesului copiilor pentru lectură și promovarea dialogului dintre scriitorii și cititorii de carte si este  coordonat de poeta Dunia Pălăngeanu .

In cadrul evenimentului autoarea de cărți pentru copii Claudia Groza își va lansa ultima apariție “Povești cu îngeri”, apărută la Editura “Integral” si ilustrata de Mihaela Flueraș.

Cu aceasta ocazie,vor fi prezentate si alte volume ale scriitoarei într-o interesantă expoziție de carte, dar si o avanpremiera a volumelor ce urmează a mai fi lansate la Ediția din acest an a Târgului internațional de carte “Gaudeamus” ,București 2017.

Proiecrul se dorește a fi unul interactiv elevii fiind antrenați la finalul întâlnirii într-un Atelier de scriere creativă ,unde vor deveni autorii unor povești create chiar de ei.

La reușita evenimentului participă prof. Cosmina Andreea Roșu,prof. înv. primar Anișoara Simion ,Neculaie Magdalena,consilier educativ,conducerea școlii ,prof. Gabriel Dăneț ,Dunia Pălăngeanu ,scriitoare , coordonatoare proiect,publicistul și scriitorul Emil Talianu.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *